| Autor |
Nie niszcie toru ! |
~hazok Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-12-2008 07:04 |
|
|
|
Mam apel glównie do dirtowców i tych którzy skacza byle gdzie ! Ostatnio byłem na toze i zobaczyłem rozwalona bande bo ktos tam robił 18 i inne wydziwianki oraz ze prawie na kazdej hopie "dert" albo robia jakies wybicia albo skacza na nich triki ! NIE ! Macie derty ziemi tam jest w pizdu zeby robic co chcecie ! Tor jest do 4x i ma byc do 4x ! To brzydko wygląda i niszczy tor ! MAcie derty tam sobie róbcie ! |
|
| Autor |
RE: Nie niszcie toru ! |
~smola Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-12-2008 11:54 |
|
|
zamiast pisać ,,Tor jest do 4x i ma..." mogłeś napisać ,,Połowa toru jest do...". Ja skacze z bandy w bok nie niszcząc toru bo ląduje po drugiej stronie a jak robię 180 to nie ma śladu bo się na prosto wybijam a te wybicie na początku trzeciej bandy w niczym nie przeszkadza. A na torze nie byłem od tygodnia także nie ja zniszyczyłem bandę.
Edytowane przez smola dnia 29-12-2008 11:56 |
|
| Autor |
@Sulok Super Administrator
|
| Dodane dnia 01-01-2009 11:04 |
|
|
Ale ten tor ma jakoś wyglądać a nie tylko np. banda a z drugiej strony pełno jakiś zjebanych wybić.
macie swoje derty w huj gliny na to poszło to se je zróbcie do porządku a jak nie umiecie to zawołajcie kogoś z wiśniowca.
|
|
| Autor |
~smola Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-01-2009 02:50 |
|
|
|
ja je moge zrobić ale nie będe kopać tego sam jak jakiś ciula |
|
| Autor |
~pasztet Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-01-2009 06:48 |
|
|
|
jak masz jakis DOBRY plan na nie to moze pomoge |
|
| Autor |
~hazok Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-01-2009 16:06 |
|
|
|
Mówicie ze sa do dupy ! Tak to jest jak sie od poczatku nierobic do porzadku !! Ziemi poszlo na to w pizdu wiec róbcie sobie tam co chcecie !! A jak dalej tor bedzie niszczony to ta cala ziemie i gline wezmiemy na tor !! |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 04-01-2009 01:41 |
|
|
|
Derty zrobiliście zjebane i ci się ich nie chce kopać... ale za to na torze są hopki które wystarczy tylko przekopać i jest a to ci się chce xD |
|
| Autor |
~nupel Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-01-2009 17:37 |
|
|
Moja propozycja jest taka że... od tego nowego sezonu 2009 zaczniemy dbać nie tylko o tor ale o całe jego otoczenie biorąc pod uwagę frekfencję publiczności na zawodach na Grzybówce bo nie sam tor i rowerzyści przyciągają ludzi oglądających wyczyny na torze ale i same otoczenie.... takie moje zdanie. Proponuje tez takie wyjście z stytuacji bo jedni bedą sprzątać i robić coś pozytecznego a inni nie i sie bydą opie... obijać. Więc moze niech ci co nie bydą poprostu dbać o wizerunek toru ich głos się nie bedzie wogole liczył co do przerobek czy czegoś tam. Ale to takie moje zdanie wszyscy wiedzą o tym i ja sam wiem ze one sie zbytnio nieliczy więc czekam na inne propozycje. Apropo toru to zeby nie było niejasności tor będzie odbudowany jak się tylko zrobi troche cieplej i koparki będą w stanie wjechac na tor (błoto), co do startu to prawdopodobnie start będzie koło masztu wysokiego napięcia więc tor bedzie dłuższy ale to nie jest na 100 % pewne. Co do drogi dojazdowej to mozliwe ze będzie zrobiona asfaltem tak jak na amfiteatr jednak nic nie obiecuję na 100% jestem dopiero w trakcie negocjacji a kazdy chyba wie jaka władza jest w Golejowie ;P . Bede też spawał ławeczki na tor więc jeśli ktoś ma jakieś rółki takie niepotrzebne to z miłąchęcią wpadne ponie i zrobie jakiś użytek na tor. Aha co do dertów to ja sie zbytnio nieznam nanich więc to bankowo trzeba z kimś mądrzejszym załatwić... ale napweno też będą nanich się odbywały prace remontowe i sprobuje też załatwić nową ziemie/gline na tor i dery. POZDRO600
Zakon Studio
-tattoo
-piercing
-dready
kontakt: gg, kom. 512301838, mail, PW
Edytowane przez nupel dnia 12-01-2009 17:41 |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 12-01-2009 17:50 |
|
|
Zgadzam się z tym co mówisz Nuplu xD Kto nie dba I NIE PRACUJE NA TORZE NIEMA GŁOSU! 
ja teraz czekam na wiosnę i do pracy rodacy hehe xD |
|
| Autor |
~hazok Użytkownik
|
| Dodane dnia 13-01-2009 10:02 |
|
|
|
Dokladnie tak a nie inaczej !! xD Pod koniec roku taki syf sie zaczol robic jak robili rózne ogniska na których palili butelki itp. Nie bede mówił kto, oni wiedza |
|
| Autor |
^kundziaaaaaa Administrator
|
| Dodane dnia 13-01-2009 11:09 |
|
|
Mądrze mądrze
Od początku tak powinno być z tym pracowaniem i niepracowanie i zabieraniem głosu w sprawie zmian.
Ale jedno mi się nie podoba. Dlaczego tor ma być co roku rozkopywany i cała praca ma iść się bujać ? To jest nielogiczne i lekko mówiąc jeb... walnięte ? ><
bo ja lubię deszcz. |
|
| Autor |
~hazok Użytkownik
|
| Dodane dnia 13-01-2009 13:44 |
|
|
kundziaaaaaa napisał/a:
Mądrze mądrze
Od początku tak powinno być z tym pracowaniem i niepracowanie i zabieraniem głosu w sprawie zmian.
Ale jedno mi się nie podoba. Dlaczego tor ma być co roku rozkopywany i cała praca ma iść się bujać ? To jest nielogiczne i lekko mówiąc jeb... walnięte ? >< No dokładnie pomyślcie o globalnym ociepleniu ;p te kopary spalaja 100/100 ! ;p A tak serio to może pomyśleć tak aby tor poprowadzić w taki sposób zeby mógł współgrać ze stokiem ! Np zrobic tak tor ze przez zime mógłby sie przeobrazić w tor do supercrossu na deskach ! W ogóle wdłg mnie z tego stoku korzystają tylko "dupolociarze", a naracierze nie ponieważ cała inwestycja była dość chaotyczna . |
|