Strona Główna Artykuły Forum Linki Kategorie Newsów

Nawigacja
Portal
  Strona Główna
  Artykuły
  Forum
  Linki
  Kategorie Newsów
  Galeria
  Kontakt
  Szukaj

Użytkowników Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 12
Najnowszy Użytkownik: ~zelek
Najaktywniejsi
Na miejscu 1 jest:
~hazok
Brak Avatara height=

Punktacja:
Ogólne: 10
Bonusy: 0
Kary: 0

2) ~pasztet (6 pkt.)
3) ~smola (5 pkt.)
4) ~HarasDHiFR (2 pkt.)
5) ~nupel (2 pkt.)
6) ~Mirrass (1 pkt.)

Reklama

eXtreme-fusion

Zobacz Temat
Dry Desert Riders - FourCross, Dirt, Street, DH, Mountainboard | POGAWĘDKI | TOR
Autor Nie niszcie toru !
~hazok
Użytkownik

Dodane dnia 29-12-2008 07:04
Mam apel glównie do dirtowców i tych którzy skacza byle gdzie ! Ostatnio byłem na toze i zobaczyłem rozwalona bande bo ktos tam robił 18 i inne wydziwianki oraz ze prawie na kazdej hopie "dert" albo robia jakies wybicia albo skacza na nich triki ! NIE ! Macie derty ziemi tam jest w pizdu zeby robic co chcecie ! Tor jest do 4x i ma byc do 4x ! To brzydko wygląda i niszczy tor ! MAcie derty tam sobie róbcie !
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Nie niszcie toru !
~smola
Użytkownik

Dodane dnia 29-12-2008 11:54
zamiast pisać ,,Tor jest do 4x i ma..." mogłeś napisać ,,Połowa toru jest do...". Ja skacze z bandy w bok nie niszcząc toru bo ląduje po drugiej stronie a jak robię 180 to nie ma śladu bo się na prosto wybijam a te wybicie na początku trzeciej bandy w niczym nie przeszkadza. A na torze nie byłem od tygodnia także nie ja zniszyczyłem bandę.

Edytowane przez smola dnia 29-12-2008 11:56
2297732 Wyślij Prywatną Wiadomość
@Sulok
Super Administrator

Dodane dnia 01-01-2009 11:04
Ale ten tor ma jakoś wyglądać a nie tylko np. banda a z drugiej strony pełno jakiś zjebanych wybić.
macie swoje derty w huj gliny na to poszło to se je zróbcie do porządku a jak nie umiecie to zawołajcie kogoś z wiśniowca.

5023923 Wyślij Prywatną Wiadomość
~smola
Użytkownik

Dodane dnia 02-01-2009 02:50
ja je moge zrobić ale nie będe kopać tego sam jak jakiś ciula
2297732 Wyślij Prywatną Wiadomość
~pasztet
Użytkownik

Dodane dnia 02-01-2009 06:48
jak masz jakis DOBRY plan na nie to moze pomoge
3085921 Wyślij Prywatną Wiadomość
~hazok
Użytkownik

Dodane dnia 02-01-2009 16:06
Mówicie ze sa do dupy ! Tak to jest jak sie od poczatku nierobic do porzadku !! Ziemi poszlo na to w pizdu wiec róbcie sobie tam co chcecie !! A jak dalej tor bedzie niszczony to ta cala ziemie i gline wezmiemy na tor !!
@Sulok
Super Administrator

Dodane dnia 04-01-2009 01:41
Derty zrobiliście zjebane i ci się ich nie chce kopać... ale za to na torze są hopki które wystarczy tylko przekopać i jest a to ci się chce xD
~nupel
Użytkownik

Dodane dnia 12-01-2009 17:37
Moja propozycja jest taka że... od tego nowego sezonu 2009 zaczniemy dbać nie tylko o tor ale o całe jego otoczenie biorąc pod uwagę frekfencję publiczności na zawodach na Grzybówce bo nie sam tor i rowerzyści przyciągają ludzi oglądających wyczyny na torze ale i same otoczenie.... takie moje zdanie. Proponuje tez takie wyjście z stytuacji bo jedni bedą sprzątać i robić coś pozytecznego a inni nie i sie bydą opie... obijać. Więc moze niech ci co nie bydą poprostu dbać o wizerunek toru ich głos się nie bedzie wogole liczył co do przerobek czy czegoś tam. Ale to takie moje zdanie wszyscy wiedzą o tym i ja sam wiem ze one sie zbytnio nieliczy więc czekam na inne propozycje. Apropo toru to zeby nie było niejasności tor będzie odbudowany jak się tylko zrobi troche cieplej i koparki będą w stanie wjechac na tor (błoto), co do startu to prawdopodobnie start będzie koło masztu wysokiego napięcia więc tor bedzie dłuższy ale to nie jest na 100 % pewne. Co do drogi dojazdowej to mozliwe ze będzie zrobiona asfaltem tak jak na amfiteatr jednak nic nie obiecuję na 100% jestem dopiero w trakcie negocjacji a kazdy chyba wie jaka władza jest w Golejowie ;P . Bede też spawał ławeczki na tor więc jeśli ktoś ma jakieś rółki takie niepotrzebne to z miłąchęcią wpadne ponie i zrobie jakiś użytek na tor. Aha co do dertów to ja sie zbytnio nieznam nanich więc to bankowo trzeba z kimś mądrzejszym załatwić... ale napweno też będą nanich się odbywały prace remontowe i sprobuje też załatwić nową ziemie/gline na tor i dery. POZDRO600

Zakon Studio

-tattoo
-piercing
-dready

kontakt: gg, kom. 512301838, mail, PW
Edytowane przez nupel dnia 12-01-2009 17:41
6032090 Wyślij Prywatną Wiadomość
@Sulok
Super Administrator

Dodane dnia 12-01-2009 17:50
Zgadzam się z tym co mówisz Nuplu xD Kto nie dba I NIE PRACUJE NA TORZE NIEMA GŁOSU! smiley

ja teraz czekam na wiosnę i do pracy rodacy hehe xD
~hazok
Użytkownik

Dodane dnia 13-01-2009 10:02
Dokladnie tak a nie inaczej !! xD Pod koniec roku taki syf sie zaczol robic jak robili rózne ogniska na których palili butelki itp. Nie bede mówił kto, oni wiedza
^kundziaaaaaa
Administrator

Dodane dnia 13-01-2009 11:09
Mądrze mądrze smiley
Od początku tak powinno być z tym pracowaniem i niepracowanie i zabieraniem głosu w sprawie zmian.
Ale jedno mi się nie podoba. Dlaczego tor ma być co roku rozkopywany i cała praca ma iść się bujać ? To jest nielogiczne i lekko mówiąc jeb... walnięte ? ><

bo ja lubię deszcz.
~hazok
Użytkownik

Dodane dnia 13-01-2009 13:44
kundziaaaaaa napisał/a:
Mądrze mądrze smiley
Od początku tak powinno być z tym pracowaniem i niepracowanie i zabieraniem głosu w sprawie zmian.
Ale jedno mi się nie podoba. Dlaczego tor ma być co roku rozkopywany i cała praca ma iść się bujać ? To jest nielogiczne i lekko mówiąc jeb... walnięte ? ><
No dokładnie pomyślcie o globalnym ociepleniu ;p te kopary spalaja 100/100 ! ;p A tak serio to może pomyśleć tak aby tor poprowadzić w taki sposób zeby mógł współgrać ze stokiem ! Np zrobic tak tor ze przez zime mógłby sie przeobrazić w tor do supercrossu na deskach ! W ogóle wdłg mnie z tego stoku korzystają tylko "dupolociarze", a naracierze nie ponieważ cała inwestycja była dość chaotyczna .
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapamiętaj mnie

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

kundziaaaaaa
22/05/2009 08:39
to dobrze XD

Sulok
18/05/2009 10:24
Nie zrównają smiley

kundziaaaaaa
18/05/2009 08:04
no ale przecież stok ! i tak to zrównają z ziemią...

Sulok
15/05/2009 11:51
A właśnie ze nie trzeba będzie i chciałbym to zrobić do porządku a nie na odpierdol jak zawsze

kundziaaaaaa
15/05/2009 07:58
a co za różnica czy będą wielkie dziury czy nie ? i tak za rok trzeba będzie nowy tor robić ;P

tomekv
14/05/2009 17:46
ja bym to tak zostawił bo to 4x a nie bmx racing smiley)

Sulok
11/05/2009 10:53
Co z torem ??
jak myślicie te 2 hopki co zostały do wyprofilowania to moim zdaniem ta ziemia powinna zostać wykorzystana na wyrównanie tego miejsca do poziomu smiley

Sulok
20/04/2009 15:19
a po co xD?

kundziaaaaaa
20/04/2009 04:54
może ktoś by załadował zdjęcia naszego pięknego nowego toru XD

Sulok
10/04/2009 17:47
No nie gadaj smiley

Archiwum